Beeldje beschikbaar gesteld door Marlis Degreef

Beste mensen, 

Getroffen ben ik na het lezen van Uw ervaringen van een ongeval, en de activiteiten welke U gaat ondernemen voor Uw zoon, en vele andere slachtoffers. Mijn naam is Marlis Degreef, en ik vervaardig als hobby kunstenares beelden uit klei, welke ik later in brons laat gieten. Exposeren doe ik –op verzoek- zeer regelmatig. Ik sta nu in de bibliotheek in Moergestel, en vanaf 26 december aanstaande in de Galerie de Verdieping , eveneens in Moergestel. Graag zou ik U willen helpen Uw doelstelling te verwezenlijken. 

 

En daarom ook biedt ik U graag gratis een van mijn beelden aan, welke U misschien ook bij opbod kunt verkopen. Het beeld in brons heet “Tederheid”, en U kunt vermelden dat het beeld een standaard verkoopprijs van euro 550.00 heeft. U kunt het bekijken in de reeds genoemde expositieruimte, of op mijn website www.marlisdegreef.exto.nl Ik hoor graag van U en wens u uiteraard alle succes. Met vriendelijke groet, 

Marlis Degreef 
Moergestel.

 

Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van het aanbod van marlis Degreef. het beeld “tederheid” staat nu in galerie “de verdieping” aan de industrieweg 19 in moergestel. Dit beeld word verkocht ten gunste van stichting rick, er kan terplaatse op een lijst uw bieding worden bijgeschreven. Sluitingsdatum van de verkoop is op 31-1-2010. Ook kunt u uw bieding doorgeven door een mailtje te sturen naar contact@stichting-rick.nl Wij zullen dit dan aanvullen op de lijst.

 

Evenals het beeld van marlis Degreef is ook het schilderij van Mieke Huijbregts/schutte te bezichtigen in galerie “De Verdieping” te Moergestel. 

Op www.moergesteltv.nl/ietsgemist onder de knop actueel 24 December (moergestel kreatief) staat een filmpje waarop het schilderij word aangeboden aan stichting rick. 

Openingstijden: 
ZA 13-17U 
ZO 11-17U 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *